Ελλάδα

Μήτογλου: «Έχει πολύ καιρό να διακριθεί η Εθνική, είμαστε πεινασμένοι - Θετικό που FIBA-Ευρωλίγκα βρήκαν κοινή γραμμή»

Δείτε τι δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου από το ΣΕΦ, όπου η Εθνική Ελλάδας συγκεντρώθηκε για 1η φορά υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη ενόψει των αναμετρήσεων με Τσεχία-Ολλανδία!

Την πρώτη της συγκέντρωση πραγματοποίησε σήμερα (19/02) η Εθνική στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη. Ο Έλληνας τεχνικός έχει καλέσει 16 παίκτες από τους οποίους θα προκύψουν οι 12αδες για τα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Τσεχία και Ολλανδία, που θα γίνουν στις 23 και στις 26 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Μετά τις δηλώσεις του αρχηγού Κώστα Παπανικολάου, στους δημοσιογράφους μίλησε και ο Ντίνος Μήτογλου, λέγοντας: «Είναι μια καινούρια σελίδα για την Εθνική. Είμαστε ενθουσιασμένοι, που βρίσκεται εδώ ο κόουτς Σπανούλης. Είμαι όλοι μαζί υπάρχει μια πολύ ωραία αύρα και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε για να το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος μας είναι η πρόκριση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για αυτό. Έχω μιλήσει με τον κόουτς και έχουμε συμφωνήσει για αυτό, που θέλει η Εθνική. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη διάκριση».

Για την… κοινή γραμμή FIBA-Euroleague: «Είναι πολύ σημαντικό, που έχουν βρει κοινή γραμμή και κάποιοι παίκτες έχουν τη δυνατότητα είτε να ξεκουραστούν είτε να αγωνιστούν με τις Εθνικές ομάδες. Κάτι, που είναι ύψιστη τιμή. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με τον σωστό τρόπο».

Δείτε τις δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου στην κάμερα του sport-fm.gr:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x