Ελλάδα

Ευχές σε έναν «πραγματικό πρωταθλητή» από Παναθηναϊκό

Τα σαράντα χρόνια του κλείνει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και όπως ήταν φυσικό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν τον ξέχασε. Θεωρείται διόλου άδικα μία από τις «σημαίες» του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αφού επί σειρά ετών τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι ως αθλητής, πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (και τι πρωτάθλημα) με την ιδιότητα του προπονητή και τώρα επανέρχεται στη θέση του τιμ μάνατζερ αποδεικνύοντας πως παραμένει πιστός στρατιώτης της ομάδας.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων του (κλείνει τα 40) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο twitter συνοδευόμενο από τα παρακάτω μήνυμα (στα αγγλικά): «Ευτυχισμένα γενέθλια Φραγκίσκο Αλβέρτη! Τα καλύτερα και τις θερμότερες ευχές μας σε έναν πραγματικό πρωταθλητή»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x