Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αφού επί σειρά ετών τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι ως αθλητής, πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (και τι πρωτάθλημα) με την ιδιότητα του προπονητή και τώρα επανέρχεται στη θέση του τιμ μάνατζερ αποδεικνύοντας πως παραμένει πιστός στρατιώτης της ομάδας.
Με την ευκαιρία των γενεθλίων του (κλείνει τα 40) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο twitter συνοδευόμενο από τα παρακάτω μήνυμα (στα αγγλικά): «Ευτυχισμένα γενέθλια Φραγκίσκο Αλβέρτη! Τα καλύτερα και τις θερμότερες ευχές μας σε έναν πραγματικό πρωταθλητή»!
Happy birthday to Fragiskos Alvertis! All the best and warmest wishes to a true champion!!! @Euroleague https://t.co/no0O6tw7QR
— Panathinaikos BC (@paobcgr) June 11, 2014
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






