Ελλάδα

Φαλέκας: «Να πάρουμε το πρώτο μας διπλό στο Πρωτάθλημα»

Να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμοι για την πρώτη της εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα οφείλει η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Κύμη, σύμφωνα με τον Αλέξη Φαλέκα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Να καταφέρει να διαχειριστεί την κούραση από τα συνεχόμενα ματς και να παρουσιαστεί έτοιμη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη οφείλει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Αλέξη Φαλέκα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως η αυριανή αντίπαλος της Ένωσης βρίσκεται σε τρομερή φόρμα ενώ διαθέτει στο ρόστερ της και τον Μακ Φάντεν, ο οποίος βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aekbc.gr:

«Πρέπει να διαχειριστούμε τα συνεχόμενα ματς, που έχουμε αλλά και το δύσκολο ταξίδι που κάναμε στην Πολωνία για το Basketball Champions League. Γνωρίζουμε, ότι η Κύμη βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Διαθέτει έναν παίκτη (σ.σ Μακ Φάντεν) που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, ωστόσο, λειτουργεί εξαιρετικά ως ομάδα, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν βρει τους ρόλους τους.

Εμείς από την πλευρά μας μπο
ρεί να είχαμε μία μέρα για να προετοιμαστούμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το πρώτο μας διπλό στο Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x