Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR επί του Πανιωνίου, ο Κένεθ Φαρίντ στάθηκε στη νοοτροπία και την ετοιμότητα της ομάδας, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» αποδίδουν καλύτερα όταν βρίσκονται υπό πίεση.
Ο Αμερικανός φόργουορντ, μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του κατάσταση όσο και στην απαιτητική συνέχεια, με φόντο τη «διαβολοβδομάδα» και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως παραμένει πάντα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ:
«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι έτοιμος. Είμαστε επαγγελματίες, στο ΝΒΑ έπαιζα back-to-back αγώνες. Αυτός ο αγώνας με βοήθησε να συγκεντρωθώ. Είχα έναν μικρο τραυματισμό και είδα πως μπορώ να παίξω. Ήταν καλό ματς».
Για την τέταρτη περίοδο: «Είναι πολύ καλή ομάδα, δεν παράτησαν το ματς ποτέ. Εμείς χαλαρώσαμε. Πάλεψαν, μείωσαν την διαφορά, βρήκαν καλά σουτ. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».
Για την «διαβολοβδομάδα» και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αγαπάμε την πίεση. Θα έχουμε μεγάλη πίεση. Δεν είναι κακή πίεση. Με την πίεση τα πας καλύτερα. Γιατί αν δε το κάνεις, θα λυγίσεις. Πολλοί από εμάς παίζουμε καλύτερα υπό πίεση. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας».
Για την κατάστασή του: «Νιώθω υπέροχα. Βρίσκω τον εαυτό μου. Έχω έναν μικροτραυματισμό. Έχουμε τρομερό ιατρικό τιμ και μας ετοιμάζει για τους αγώνες. Είμαι πάντα έτοιμος, γεννήθηκα έτοιμος. Είμαι ο Manimal».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






