Ελλάδα

Φελούρη: «Ξέρουμε τι λέει η ιστορία, θέλουμε να κάνουμε αυτό το βήμα παραπάνω»

Για την πορεία της Εθνικής Κορασίδων στο Ευρωμπάσκετ μίλησε η Δανιέλλα Φελούρη.

Έτοιμη για το βήμα παραπάνω είναι η Εθνική ομάδα των Κορασίδων, σύμφωνα με τη Δανιέλλα Φελούρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Δανιέλλα Φελούρη στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Είχαμε πει από την αρχή πως θέλουμε να νικήσουμε, ήταν ο στόχος μας, είχαμε παίξει και σ’ ένα φιλικό μαζί τους στην Ιταλία και είχαμε πεισμώσει ακόμη περισσότερο. Θέλαμε τη νίκη αυτή. Αλλάξαμε κάποια πράγματα από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο που δεν μας άρεσαν, βελτιώσαμε την εικόνα μας όσο μπορούσαμε και τελικά πανηγυρίσαμε εμείς στο τέλος.

Ναι, όντως είναι μια… παιδική ασθένεια. Αγχωνόμαστε στο πρώτο δεκάλεπτο, αισθανόμαστε λίγο “τρακαρισμένες”, αλλά το βρίσκουμε στην πορεία, όπως έγινε και σήμερα. Το καλό ήταν ότι οι διαφορές δεν ξέφυγαν πάρα πολύ. Ήταν αποστάσεις που μπορούσαμε και τελικά καταφέραμε να καλύψουμε.

Είμαστε όντως μια καινούρια ομάδα, γνωριζόμαστε ελάχιστα από παλιά, αλλά προσπαθούμε πολύ. Σε ένα μήνα έχουμε γνωρίσει καλύτερα η μία την άλλη, συζητάμε συνέχεια και προσπαθούμε να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη που χρειάζεται αγωνιστικά. Έχουμε φτάσει ένα πολύ καλό βαθμό και αυτή η επικοινωνία και εμπιστοσύνη μας βοηθάει πολύ μέσα στο γήπεδο.

Σίγουρα δεν σκεφτόμαστε έτσι. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι εγωιστικά. Είμαστε 12 παίκτριες και η καθεμία στην ομάδα της είναι πρωταγωνίστρια. Εδώ όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το ξεχνάμε και υποστηρίζουμε και στηρίζουμε η μία την άλλη. Μας έχουν βοηθήσει πολύ και οι προπονητές μας σ’ αυτό. Μαθαίνουμε να εμπιστευόμαστε η μία την άλλη
».

Για τον αγώνα της 5ης θέσης απέναντι στην Ουγγαρία: «Εδώ που φτάσαμε είναι κρίμα να μην πιούμε νερό. Ξέρουμε τι λέει η ιστορία για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Κορασίδων και θέλουμε να κάνουμε αυτό το βήμα παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x