Ελλάδα

ΑΕΚ: Τέλος ο Φέργκιουσον που πάει προς Λαύριο, κινείται για σέντερ η «Ένωση»

Δεν θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα σε επίσημο ματς ο Τέρανς Φέργκιουσον, ο οποίος λόγω της καθυστέρησης με την άρση των ban της ΑΕΚ οδεύει προς το Λαύριο! Κινείται για σέντερ η «Ένωση».

Τέλος από την ΑΕΚ, πριν προλάβει να αγωνιστεί ο Τέρανς Φέργιουσον, ο οποίος πάει προς το Λαύριο!

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ (1,98μ.) πραγματοποιούσε προπονήσεις εδώ και μέρες με την «Ένωση», περιμένοντας ουσιαστικά την άρση των ban της, προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της. Μάλιστα, βρισκόταν και στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεών τους.

Παρόλα αυτά, η καθυστέρηση της διευθέτησης του ζητήματος των ban, οδήγησε τον Φέργκιουσον στην απόφαση να μην περιμένει άλλο και να συμφωνήσει με την ομάδα του Λαυρίου, που έψαχνε παίκτη στην εν λόγω θέση και η οποία εξέφρασε το ενδιαφέρον της προς τον 23χρονο άσο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φέργκιουσον είχε έρθει αρχικά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού. Ωστόσο, τα διοικητικά προβλήματα που προέκυψαν στους «κυανόλευκους» φρέναραν τη μεταγραφή του, φτάνοντας εν συνεχεία σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Εν τέλει, βέβαια, ούτε σ' εκείνη θα ευοδωθεί η μετακίνησή του.

Πλέον, μετά κι απ' αυτή την εξέλιξη, στις τάξεις του «δικεφάλου» έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x