Ελλάδα

Φεύγει κι έρχεται με… αποδείξεις ο Μενσά-Μπονσού

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού αναχώρησε από την Ελλάδα και σκοπεύει να παρουσιάσει στοιχεία για να αποδείξει πως δεν ήταν ντοπέ. Στοιχεία και συνέντευξη Τύπου ετοιμάζει ο Βρετανός σέντερ.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο Ποπς Μενσά-Μπονσού μετά την είδηση πως βρέθηκε θετικός σε χρήση αμφεταμίνης στο ματς με τα Τρίκαλα. Ο Βρετανός σέντερ της ΑΕΚ, ωστόσο, δηλώνει αθώος και σκοπεύει να παρουσιάσει στοιχεία γι’ αυτό.

Η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται πως η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβάνεται σε ένα σκεύασμα που παίρνει για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα ισχυρίζεται πως θα το αποδείξει με σχετικά έγγραφα. Ο 31χρονος άσος αναμένεται να παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου για να «καθαρίσει» το όνομά του.

Χθες το βράδυ έδωσε κανονικά το «παρών» στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος. Οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση και το αν θα τιμωρηθεί ο παίκτης, για να αποφασιστεί αν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x