Ελλάδα

Φλόιντ: «Δεν υπάρχει χρόνος για υπερβολική σκέψη»

Ολοένα και καλύτερος θα παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός όσο περνάει ο καιρός, σύμφωνα με τον Τζεχάιβ Φλόιντ.

Όταν ο Παναθηναϊκός βρει τον ρυθμό του τότε όλα θα… τακτοποιηθούν, όπως ανέφερε ο Τζεχάιβ Φλόιντ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό Νικαίας (18/10, 19:30) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τζεχάιβ Φλόιντ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Αρχίζω να διαπιστώνω πόσο δύσκολο είναι να είσαι σε αυτό το επίπεδο. Τα ταξίδια, οι προπονήσεις, τα παιχνίδια, όλα έρχονται γρήγορα και όλοι πρέπει να είμαστε ψυχικά και σωματικά προετοιμασμένοι για την κάθε κατάσταση.

Το καλό είναι πως με όλα αυτά δεν υπάρχει χρόνος για υπερβολική σκέψη. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι όπου παίζει σημαντικό ρόλο το μομέντουμ. Μόλις βρούμε το ρυθμό μας, τα πράγματα θα τακτοποιηθούν.

Όπως έχω αναφέρει ξανά πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και θεωρώ πως όσο περνά ο καιρός, τόσο θα βελτιωνόμαστε. Είναι ακόμα νωρίς και κάθε παιχνίδι μετράει. Στην Ισπανία φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε μια νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε μπροστά.

Τη Δευτέρα επιστρέφουμε στο σπίτι μας, στο ΟΑΚΑ και θα είναι αναζωογονητικό. Πάμε να γυρίσουμε σελίδα και να συνεχίσουμε μπροστά.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Τζεχάιβ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x