Ελλάδα

Το μήνυμα του Φουρνιέ στην εθνική γυναικών της Γαλλίας: «Να προσέχετε τον εξοπλισμό του ΣΕΦ»

Η εθνική γυναικών της Γαλλίας δίνει ημιτελικό Ευρωμπάσκετ στο ΣΕΦ, και ο Εβάν Φουρνιέ ζήτησε από τις παίκτριες να... φροντίσουν τον εξοπλισμό του φαληρικού γηπέδου.

Μπορεί να μην ενισχύσει ο ίδιος φέτος την εθνική Γαλλίας στο Ευρωμπάσκετ, όμως ο Εβάν Φουρνιέ παραμένει... πιστός στο μπάσκετ της πατρίδας του.

Πράγματι, ο παίκτης του Ολυμπιακού παρακολουθεί ενεργά το Eurobasket Γυναικών που διεξάγεται στο ΣΕΦ, στο οποίο οι «τρικολόρ» έχουν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, όντας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μάλιστα, ο Φουρνιέ έστειλε το μήνυμά του στις παίκτριες της Γαλλίας, ζητώντας τους να... φροντίσουν το φαληρικό γήπεδο, στο οποίο ο ίδιος αγωνίζεται ως αθλητής των «ερυθρόλευκων».

«Να προσέχετε τον εξοπλισμό, ωστόσο», έγραψε συγκεκριμένα ο πρώην NBAer στον προσωπικό του λογαριασμό στο «X», ποστάροντας μερικές φωτογραφίες με τις Γαλλίδες παίκτριες να γυμνάζονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x