Ελλάδα

Φραγκιάς: «Η ΑΕΚ έχει ένα τεράστιο όνομα, όπως και ο Πανιώνιος»

Περήφανος και πανευτυχής για τη νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ ήταν ο Βασίλης Φραγκιάς.

Κατάθεση ψυχής έκαναν απέναντι στην ΑΕΚ οι παίκτες του Πανιωνίου, όπως δήλωσε ο Βασίλης Φραγκιάς μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Την Τετάρτη ανοίγω το κινητό με τον ΠΑΟΚ, τίποτα, κανένα μήνυμα. Σήμερα δέχθηκα πάνω από 100 μηνύματα! Και μαθηματικά τελείωσε η παραμονή του Πανιωνίου. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν να γίνει η δύσκολη αυτή σεζόν πιο εύκολη. Κι εγώ και τα παιδιά έχουμε μάθει να παλεύουμε. Κάναμε κατάθεση ψυχής. Είχαμε μια μεγάλη διαφορά από τον ενθουσιασμό και παίξαμε καλό μπάσκετ. Οι εναλλακτικές μας ήταν περιορισμένες, ξεπεράσαμε το σοκ ότι η ΑΕΚ έφτασε στον πόντο κι η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει. Η ΑΕΚ έχει ένα τεράστιο όνομα, όπως και ο Πανιώνιος. Μακάρι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, με συγκίνησαν», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Φραγκιά.

Για τη νίκη, παρά τα 21 λάθη του Πανιωνίου: «Στα τελευταία παιχνίδια κάνουμε πολλά λάθη. Κάποιες στιγμές φταίει ο ενθουσιασμός και η κούραση. Ο Χάμιλτον έπαιξε στο "3" και στο "4" σήμερα. Η κούραση φέρνει και λάθη».

Για την παραμονή στην κατηγορία: «Σε νίκες το μετράω εγώ. Φτάσαμε τις 8 μέσα σε 2 μήνες. Κάναμε μεγάλες νίκες σε Ρόδο και Ρέθυμνο και παρά τις όποιες προβλέψεις ότι θα πέφταμε, η ομάδα έδειξε πως αξίζει να μείνει στην Α1».

Για την επόμενη ημέρα: «Είναι νωρίς, αλλά το μόνο που με απασχολεί είναι το τένις με τον Ντόρσεϊ, γιατί μου κολλάει λίγο. Να μαζευτούμε όλοι εδώ να δούμε ποιος θα κερδίσει. Μόλις σήμερα σωθήκαμε. Διάθεση υπάρχει, γιατί ήμουν εδώ καιρό. Δεν ήμουν Πανιώνιος από κούνια, αλλά δέθηκα με την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x