Ελλάδα

Γέλοβατς - Το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής του: «Ξέρω πως τώρα είσαι με τους αγγέλους»

Η αδερφή του Στέφαν Γέλοβατς, Σέρα, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μετά την απώλεια του 32χρονου Σέρβου άσου της ΑΕΚ.

Η απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ, αλλά ακόμη περισσότερο στους δικούς του ανθρώπους. Η αδερφή του, Σέρα, αναδημοσιεύοντας το συγκινητικό βίντεο που έφτιαξε η ΚΑΕ ΑΕΚ για τον Σέρβο άσο, έστειλε το δικό της συγκλονιστικό μήνυμα.

«Αγάπη μου, ξέρω πως τώρα είσαι με τους αγγέλους. Σε αγαπώ περισσότερο από όλους στον κόσμο», έγραψε η αδερφή του Στέφαν Γέλοβατς, που σήμερα στις 15:30 θα κηδευτεί στη γενέτειρά του, το Νόβι Σαντ της Σερβίας, παρουσία αντιπροσωπείας της ΑΕΚ με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Γέλοβατς: Το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής του

Στέφαν και Σέρα είχαν πολύ στενή σχέση και μάλιστα λίγες μέρες μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί ο παίκτης είχε γράψει ένα σπαρακτικό κείμενο στο Instagram.

Τότε, η αδερφή του ανέφερε: «Αγάπη μου, θέλω να σου πω τόσα πολλά, δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω. Δεν υπάρχουν λόγια σε αυτόν τον κόσμο για να σε περιγράψουν. Είσαι ο κόσμος μου. Τα ΠΑΝΤΑ μου.

Μεγάλε μου φίλε. Ήσουν πάντα ο μαχητής και ο ήρωάς μου. Είμαι περήφανη για τη ζωή σου, την καριέρα σου, εσένα…

Είσαι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Από τότε που ξέρω τον εαυτό μου με πρόσεχες, με προστάτευες. Λατρεύω τη στάση σου. Αλλά η αδερφή σου πρέπει να σου πω ότι δεν είναι πια μικρή.

Μεγάλωσα, αγάπη μου. Μεγάλωσα εκείνη τη μέρα. Εκείνη τη μέρα που η ζωή μας έφερε τα πάνω-κάτω. Χωρίς καμία ανακοίνωση και δυνατότητα να το αποτρέψουμε. Θυμάσαι πώς γουρλώσαμε και οι δυο τα μάτια μας στην πρόταση του μπαμπά και της μαμάς; “Όλη η ζωή είναι αγώνας”.

Ήρθε η στιγμή, αδερφέ μου, να αποδεχθείς αυτή την πρόταση και να την πάρεις στα σοβαρά. Ξέρω ότι μπορείς να με ακούσεις και γι’ αυτό θέλω να με ακούσεις προσεκτικά: Μη φοβάσαι, εκεί είναι η αδερφή σου. Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε μαζί σου.

Ξέρεις, όμορφέ μου, νιώθω ότι ο Θεός μου στέλνει υπεράνθρωπη δύναμη. Είμαι το αίμα και η σάρκα σου. Σε νιώθω, ξέρω ότι με νιώθεις κι εσύ. Οι γιατροί που σε παρακολουθούν μου λένε ότι αυτός είναι μαραθώνιος.

Φανταστείτε πόση χαρά θα φέρει στη ζωή μας η νίκη. Ζω για εκείνη την πιο όμορφη μέρα μου. Ζω για την ημέρα που θα γελάσεις ξανά δυνατά από καρδιάς, όπως μόνο εσύ μπορείς, αγάπη μου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x