Ελλάδα

Γεμίζει το «Τόφαλος» της Πάτρας για το Ελλάδα-Γερμανία

Πολύ καλά πηγαίνει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Παρασκευής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Μπορεί η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έχει εξασφαλιστεί, ωστόσο το κοινό της Πάτρας φαίνεται πως διψά για την Εθνική.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι των αήττητων ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία, που θα γίνει την Παρασκευή στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας (19:00), πηγαίνει εξαιρετικά. Περισσότερα από 1.000 εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί και εκτιμάται πως το κλειστό θα είναι κατάμεστο.

Υπενθυμίζεται πως μπορείτε κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην Εθνική με ένα «κλικ» στο https://www.viva.gr/tickets/sports/dimitrios-tofalos/basket-ellada-germania/ από το σπίτι ή το γραφείο σας! Τα εισιτήρια τιμώνται 10 και 15 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x