Ελλάδα

Για το πρώτο της σεζόν, για το πρώτο της ιστορίας τους

Περιστέρι και Προμηθέας ανέτρεψαν όλα τα προγνωστικά κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα και απόψε (21:00) θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν και τον πρώτο της ιστορίας τους.

Αυτή η βραδιά τους ανήκει!

Περιστέρι και Προμηθέας επικράτησαν… καθαρά των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ αντίστοιχα στη νέα διοργάνωση του Super Cup και απόψε θα κοντραριστούν στο άδειο «Ανδρέας Παπανδρέου» στις 21:00 (Ert Sports) για τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν, αλλά και για τον πρώτο της ιστορίας τους.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου καλείται να επανέλθει στο… παρκέ μετά τη σπουδαία πρόκριση επί του «τριφυλλιού» και να πάρει και μια άτυπη ρεβάνς για τον ημιτελικό Κυπέλλου της περσινής σεζόν, όταν ο Προμηθέας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Το θετικό νέο για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι στην αποψινή αναμέτρηση αναμένεται να έχει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που δεν έδωσε το «παρών» κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά, οι Πατρινοί έχοντας ως οδηγό την τέταρτη περίοδο του ημιτελικού κόντρα στην ΑΕΚ, όταν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να φτάσουν τελικά σε μία επιβλητική νίκη, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο μην θέλοντας να ζήσουν ακόμα μία εμπειρία χαμένου τελικού. Ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες του.

Στον τελικό της παρηγοριάς, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν στις 16:30, με στόχο να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να ξεπεράσουν την απογοήτευσή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x