Ελλάδα

Γιάνκοβιτς: «Είμαστε πεισμωμένοι»

Αποφασισμένοι να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Στα πολλά λάθη του Παναθηναϊκού και στα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ απέδωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Επίσης, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» είναι πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να πάρουν τη ρεβάνς στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

«Το πιο σημαντικό στοιχείο που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ότι όταν πήραμε τη διαφορά των 13 πόντων στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου δεν την διαχειριστήκαμε σωστά», δήλωσε αρχικά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και πρόσθεσε:

«Κάναμε λάθη, δεν κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής μας και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε και στον αιφνιδιασμό και στο πέντε εναντίον πέντε. Οκ, υπάρχει και η κούραση λόγω του μικρού ροτέισον που έχουμε εξαιτίας των τραυματισμών, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία και δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό. Ο Ολυμπιακός πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, έβαλε κρίσιμα σουτ και είχε λύσεις. Εμείς κάναμε λάθη και θα πρέπει να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, συνεχίζουμε, είμαστε πεισμωμένοι και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τα πάντα στο ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x