Ελλάδα

Γιαννάκης: «Αισθάνομαι πολύ άσχημα…»

Φανερά απογοητευμένος ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά την ήττα του Άρη από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, αλλά κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε.

Αδύνατο ήταν για τον Παναγιώτη Γιαννάκη να πιστέψει τον τρόπο, με τον οποίο ο Άρης ηττήθηκε από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, με τον «Δράκο» να εκφράζει την απογοήτευσή του, αλλά και τον έντονο προβληματισμό του για τους «κίτρινους».

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι καταφέραμε να χάσουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο πήραμε τόσα επιθετικά ριμπάουντ. Η νευρικότητα ήταν διάχυτη στην ομάδα. Φάγαμε αρκετά εύκολα drive και δεν καταφέραμε να έχουμε ηρεμία και καθαρό μυαλό, για να κάνουμε τα πράγματα που ζητούσαμε και χάσαμε δύο σουτ στο τέλος. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει το ένα από αυτό. Αισθάνομαι πολύ άσχημα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο το χάσαμε εμείς, γιατί δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τη νευρικότητα που είχαμε στο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Για το πώς θα διαχειριστεί η ομάδα τη νευρικότητα, η οποία «αυξάνεται» μετά από αυτό το αποτέλεσμα: «Όταν παθαίνεις κάτι, το θυμάσαι, αν δεν πάθεις, το ξεχνάς. Με τη σημερινή ήττα, θα είμαστε πιο έτοιμοι, για να ανταποκριθούμε σε ανάλογη κατάσταση. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στον αθλητισμό πρέπει να ζουν με αυτήν την πίεση. Να μπορούν να διαχειρίζονται μία κατοχή και όχι 80. Υπάρχουν μέρες που το μαθαίνεις με τον άσχημο τρόπο κι εμείς πρέπει να το μάθουμε με τον άσχημο τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x