Ελλάδα

Γιαννάκης: «Διαφορετικό το ματς Κυπέλλου από αυτό του πρωταθλήματος»

Στη διαφορά που υπάρχει στα δύο ματς Άρη-Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στάθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης που θα κρίνει τον έναν φιναλίστ του φετινού τελικού.

Ο «δράκος» τόνισε πως έμαθαν από το ματς της Α1 και έχουν καλύτερη ψυχολογία από τότε, ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη και θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι κόντρα στο σαφές φαβορί, όπως χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους». Ζήτησε έλεγχο του ρυθμού, να τρέξουν στον αιφνιδιασμό όταν τους το επιτρέψουν οι Πειραιώτες και να μην τους αφήσουν τα μακρινά σουτ.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι διαφορετικό σε σχέση με το αντίστοιχο για το πρωτάθλημα, όπου δεν καταφέραμε να είμαστε υπομονετικοί και σκληροί σαν ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι μάθαμε απ' αυτόν τον αγώνα και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στον ημιτελικό, που έχει διαφορετική ψυχολογία γιατί είναι ένα "νοκ άουτ" παιχνίδι.

Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, κάτι το οποίο έχουμε καταφέρει σε κάποια διαστήματα προηγούμενων αναμετρήσεων. Είναι ένα ματς που θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Θέλουμε να βρούμε ευκαιρίες να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, αλλά συγχρόνως θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα μας, γιατί ο Ολυμπιακός στον τελευταίο μας αγώνα ευστόχησε σε πολλά μακρινά σουτ, αφού βρέθηκε σε φοβερή μέρα.

Πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά με την καλή μας άμυνα θα μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x