Ελλάδα

Γιαννάκης: «Πάντα υψηλοί οι στόχοι του Άρη. Θα μιλήσουμε στο γήπεδο»

Μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παλεύει σε όλα τα ματς υποσχέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης πως θα παρουσιάσει ο Άρης, αλλά απέφυγε να ορίσει συγκεκριμένους στόχους.

Μια ομάδα που θα μάχεται απέναντι σε κάθε αντίπαλο και θα έχει ψηλές βλέψεις, χωρίς όμως να τις συγκεκριμενοποιήσει υποσχέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη media day του Άρη.

«Στόχος είναι, κάθε φορά, να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σε οποιοδήποτε γήπεδο. Φτιάχνουμε μία ομάδα η οποία θα παλεύει και θα μαθαίνει από τα λάθη της, ώστε την επόμενη φορά να εμφανίζεται καλύτερη. Ο Άρης πάντα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και φέτος. Θα μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιωθούμε σαν γκρουπ, να μάθουμε να λειτουργούμε κάτω από πίεση και θα είμαστε έτοιμοι σε κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί», ανέφερε ο προπονητής των «κίτρινων».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου είπε: «Οι σκέψεις μου και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι όπως και σε κάθε παιχνίδι όλο τον χρόνο. Πώς θα παρουσιαστεί μία ομάδα και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να κερδίζει τα παιχνίδια. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και να φτάσουμε στην νίκη. Τα παιδιά δείχνουν πως κάθε μέρα γνωρίζονται καλύτερα και αυτό είναι σημαντικό γιατί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Έτσι δείχνουμε τον χαρακτήρα μας και το θεωρώ πολύ σημαντικό».

Τέλος για τα δημοσιεύματα περί απόκτησης του Γκάρι Μπελ είπε: «Από την στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία δεν μπορώ να πω κάτι. Εγώ βλέπω μόνο τα παιδιά που είναι εδώ. Κάθε μέρα ο στόχος μου είναι αυτοί που είμαστε εδώ να είμαστε καλύτεροι. Κάθε παιδί όμως που έρχεται σε μας και θέλει να προσφέρει μας δίνει χαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x