Το δικαίωμα να δώσει το «παρών» στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στο Final 8 του Κυπέλλου στην Κρήτη έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο διοικητικό Πρωτοδικείο αποφάσισε την αναστολή της ποινής απαγόρευσης ενός μήνα που είχε επιβάλει πρωτόδικα το αρμόδιο όργανο του ΕΣΑΚΕ κάτι που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο των «πράσινων» να παρακολουθήσει από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας στον θεσμό.
Θυμίζουμε ότι η ποινή είχε επιβληθεί μετά από καταγγελία του Ολυμπιακού και των αδελφών Αγγελόπουλων, και έπειτα από ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media.
Διαβάστε Επίσης
Οι διαιτητές των ημιτελικών: Πουρσανίδης στον Παναθηναϊκό, Παπαπέτρου και Τσαρούχα στον Ολυμπιακό Παναθηναϊκός-Προμηθέας: Μάχη για το πρώτο εισιτήριο «Θα κινηθεί για τον Λορέντζο Μπράουν το καλοκαίρι η Μακάμπι Τελ Αβίβ» Πρόστιμα σε Αταμάν και Γιαννακόπουλο από την ΕυρωλίγκαΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






