Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Εύχομαι αντίστοιχο τελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη όλο το τιμ του Παναθηναϊκού για το 17ο Κύπελλο, τον Φάρο για την εκπληκτική πορεία του κι ευχήθηκε τελικό αιωνίων με ατμόσφαιρα ανάλογη με την αποψινή στο ΟΑΚΑ.

Πανευτυχής για την κατάκτηση του 17ου Κυπέλλου Ελλάδας και 5ου σερί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης του Εξάστερου συνεχάρη το τιμ των πρασίνων για την κούπα, τον φιναλίστ Φάρο για την εκπληκτική πορεία του και ευχήθηκε να μην αργήσει η μέρα που οι αιώνιοι θα παίξουν τελικό υπό εντυπωσιακή και γιορτινή ατμόσφαιρα, όπως η σημερινή στο ΟΑΚΑ.

Η προσωπική δήλωση Δ. Γιαννακόπουλου

«Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Φάρου για τη φετινή τους πορεία. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας, το προπονητικό τιμ μας και σε όλους τους αθλητές μας, για την πρώτη κούπα της χρονιάς. Ελπίζω ότι θα έρθει η μέρα που θα μπορούμε να έχουμε ένα τελικό Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού με αντίστοιχη γιορτινή ατμόσφαιρα σαν τη σημερινή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x