Ελλάδα

Γιαννικόπουλος στο sportfm.gr: «Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα»

Την άποψη πως το τελικό σκορ δεν αντιπροσωπεύει και τη δυσκολία του αγώνα με τον Δούκα εξέφρασε ο Βασίλης Γιαννικόπουλος, μιλώντας στο sportfm.gr. «Γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα», τόνισε.

Μπορεί ο Προμηθέας Πατρών να νίκησε τον Δούκα με 23 πόντους διαφορά (89-66), για τη δεύτερη αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Βασίλης Γιαννικόπουλος, αυτό δεν αντικατοπτρίζει και τη δυσκολία του αγώνα.

Ο 28χρονος σμολ φόργουορντ ανέφερε στο sportfm.gr: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκινήσαμε καλά. Στην πορεία ο Δούκας έπαιξε με πάθος στην άμυνα και το γύρισε. Όμως, προς το τέλος του αγώνα, βρήκαμε καλύτερο ρυθμό και νικήσαμε σχετικά εύκολα. Βέβαια, η αναμέτρηση ήταν δύσκολη και σε καμία περίπτωση η τελική διαφορά δεν αντιπροσωπεύει την δυσκολία».

Στη συνέχεια, ο Γιαννικόπουλος μίλησε και για την προετοιμασία της ομάδας. «Είμαστε στο γήπεδο από τις 17 Αυγούστου. Κάνουμε προπονήσεις συνεχώς πρωί και απόγευμα και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την χημεία μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι, για να γινόμαστε καλύτεροι», επεσήμανε.

Πλέον, οι παίκτες του Νίκου Βετούλα προετοιμάζονται για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Πατρών ή τον Κόροιβο Αμαλιάδας, εκτός έδρας, το Σάββατο (01/10).

Επιμέλεια: Μαρία Νικολουδάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x