Ελλάδα

Γιασικεβίτσιους για Πρίντεζη: «Μπορεί να πάει στο ΟΑΚΑ και να μην τον πειράξει κανείς»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έβγαλε το καπέλο στον Γιώργο Πρίντεζη και έκανε λόγο για τον σεβασμό που έχει και από οπαδούς αντιπάλων του Ολυμπιακού.

Με τα καλύτερα λόγια όχι μόνο για την αγωνιστική αξία αλλά και τον χαρακτήρα του Γιώργου Πρίντεζη μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ειδική αναφορά στο γεγονός ότι έχει κερδίσει την εκτίμηση και από οπαδούς αντιπάλων του Ολυμπιακού.

«Ο Γιώργος είναι απίστευτος τύπος. Έχει κερδίσει τον σεβασμό για τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του. Πάντα στον Παναθηναϊκό λέγαμε για πλάκα πως θα μπορούσε να έρθει στο ΟΑΚΑ και να μην γίνει το παραμικρό. Θα μπορούσε να κάτσει να δει ένα ματς εκεί σαν κανονικός άνθρωπος, ενώ οι περισσότεροι από μας αν πηγαίναμε στο γήπεδο του αντιπάλου θα είχαμε μπελάδες και θα μας… έγδυναν», τόνισε ο Σάρας στο Basketnews.

«Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων τον σέβονται. Κι εγώ ως παλιός αντίπαλός του, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, έχω απεριόριστο σεβασμό για εκείνον. Ο Γιώργος είναι ένας από τους πιο ωραίους τύπους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x