Ελλάδα

Γιατράς: «Για ποιο αγωνιστικό να μιλήσω;»

Η έξαρση του κορωνοϊού έχει φέρει σε δεύτερη… μοίρα το μπάσκετ, όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του Μάκη Γιατρά μετά τη νίκη του Προμηθέα επί του ΠΑΟΚ.

Καμία διάθεση από τον Μάκη Γιατρά να αναφερθεί στο αγωνιστικό κομμάτι της νίκης (83-80) του Προμηθέα επί του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής των Πατρινών αρκέστηκε στο να δώσει συγχαρητήρια στις δύο ομάδες, καθώς προτίμησε να εκφράσει την συμπαράστασή του σε όσους παλεύουν με τον κορωνοϊό, ευχαριστώντας παράλληλα το ιατρικό προσωπικό της χώρας για τη δύσκολη μάχη που δίνει με την πανδημία, όλο αυτό το διάστημα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων για την προσπάθεια τους. Από εκεί και πέρα, εκ μέρους του Προμηθέα, θέλω να δώσω συλλυπητήρια σε όσες οικογένειες έχασαν ένα δικό τους άνθρωπο από τον ιό και να εκφράσω τη συμπαράστασή μας σε όσους έχουν τους ανθρώπους τους σε εντατικές μονάδες. Φυσικά, να δώσουμε πολλά μπράβο σε γιατρούς, νοσηλευτές και σε όλο το ιατρικό προσωπικό για τον αγώνα που κάνουν, που είναι πολλά 24ωρα άυπνοι και με κίνδυνο την ζωή τους προσπαθούν να σώσουν ανθρώπους. Είμαστε δίπλα τους και τους σκεπτόμαστε. Εύχομαι όλο αυτό να τελειώσει, να το ξεπεράσουμε σύντομα και να χαρούμε πάλι όλοι το μπάσκετ που αγαπάμε», δήλωσε αρχικά ο Μάκης Γιατράς.

Σε ερώτηση για ποιο λόγο δεν αναφέρθηκε στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, απάντησε: «Αν το έκανα θα κορόιδευα το εαυτό μου. Για ποιο αγωνιστικό να μιλήσω; Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και για αυτό δεν σχολίασα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x