Ο Μάκης Γιατράς τόνισε πως ο Προμηθέας έπρεπε να νικήσει τον Ηρακλή στη σαββατιάτικη αναμέτρηση και εξέφρασε παράπονα για τη άμυνα και την επίθεση ένας εναντίον ενός των παικτών του, «αποθέωσε» τον κόσμο των «κυανόλευκων» και ανακοίνωσε πως ο Γκάντι έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα των Πατρινών.
Αναλυτικά: «Ήταν ένα ματς που έπρεπε να το κερδίσουμε, το κερδίσαμε, ωστόσο η εικόνα μας απέχει πολύ από αυτό που θεωρώ εγώ ότι πρέπει να παίζουμε. Επίθεση παίζουμε σε slow motion, στην άμυνα όποιος θέλει μας βάζει καλάθι στο ένας εναντίον ενός. Υπάρχουν πολλά να διορθώσουμε.
Συγχαρητήρια και στον κόσμο του Ηρακλή, είναι στενάχωρο να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και είμαι σίγουρος πως, ακόμα και αν υποβιβαστούν, με τέτοιο κόσμο θα επανέλθουν σύντομα στην Α1.
Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Gaddy, ο Ray έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα μπει κανονικά από Δευτέρα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






