Ελλάδα

Γιατράς: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, έδειξε όλα τα λάθη και τις αδυναμίες μας»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού και το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν κάθε λάθος που έκανε η ομάδα του, στάθηκε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς.

Δηλώσεις μετά τη λήξη του ημιτελικού του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Προμηθέα, έκανε ο προπονητής των Πατρινών, Μάκης Γιατράς, ο οποίος στάθηκε στα λάθη των παικτών του και στο γεγονός πως οι Πειραιώτες τα εκμεταλλεύτηκαν, αξιοποιώντας την ποιότητά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε δίκαια και άνετα! Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί με την εικόνα που είχαμε δείξει και είχαμε εμείς πρώτα από όλα μέσα στην ομάδα από την προετοιμασία μας. Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε λάθος που κάναμε. Φαίνεται από τη στατιστική, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και από κάποια βεβιασμένα σουτ που κάναμε και τα βρήκαμε όλα στους αιφνιδιασμούς. Οπότε άνοιξε η διαφορά και ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε».

«Εμείς προετοιμαζόμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σίγουρα πολύ καλύτερα. Ο Ολυμπιακός, όμως, πραγματικά είναι μία εξαιρετική ομάδα. Μπορεί να είναι αρχή, να έχει απουσίες, αλλά ξέρει τί γίνεται στο γήπεδο, έχει κορμό και μας έδειξε όλα τα λάθη και τις αδυναμίες που θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x