Ελλάδα

Γιατζόγλου: «Σήμερα μεγαλώσαμε σαν ομάδα»

Την ανοδική πορεία της Καβάλας επιβεβαίωσε η νίκη επί του Ρεθύμνου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στιβ Γιατζόγλου.

Ικανοποιημένος μόνο από την επίθεση ήταν ο Στιβ Γιατζόγλου μετά τη νίκη της Καβάλας επί του Ρεθύμνου, με τον έμπειρο κόουτς να τονίζει πως η ομάδα του έδειξε ψυχραιμία και ψυχική δύναμη στην παράταση.

«Μία μέρα έχουμε για να χαρούμε την Καθαρά Δευτέρα στις 6 έχουμε προπόνηση! Θεωρώ πως σήμερα μεγαλώσαμε σαν ομάδα. Όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση από τη σέντρα με το σουτ αυτό ψυχολογικά μας έριξε. Δείξαμε μεγάλη ψυχραιμία και ψυχική δύναμη στην παράταση. Η τελευταία κομπίνα που κάναμε στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα δούλεψε. Ήμασταν καλοί στην επίθεση, όμως κακοί στην άμυνα. Μπορούσαμε να είχαμε βάλει πολλούς περισσότερους πόντους, όμως μπορούσαμε να είχαμε χάσει! Δε θα κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι. Ο επόμενος τελικός είναι στη Ρόδο. Είμαστε σε ανοδική πορεία φάνηκε και στο φιλικό με τον Άρη», δήλωσε ο Στιβ Γιατζόγλου.

Από την πλευρά του, ο Τσάβνταρ Κοστόφ είπε: «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι και είμαι ευτυχισμένος που το κερδίσαμε γιατί κρατήσαμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την παραμονή μας στην κατηγορία. Τώρα κάθε ματς θα το παλέψουμε ξεχωριστά. Θέλουμε 3 νίκες στα 4 ματς για να έχουμε ελπίδες για να σωθούμε. Στην τελευταία φάση απλά μου ήρθε η μπάλα και την έβαλα. Σίγουρα χαίρομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x