Ελλάδα

Παπαγιάννης: «Ξέραμε πως η Τουρκία μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι»

Για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Τουρκία με 76-67 στην Κωνσταντινούπολη μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, με τον Έλληνα σέντερ να τονίζει πως η Τουρκία θα μπορούσε να είχε γυρίσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά: «Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δυνατή. Ο κόουτς μας είχε προετοιμάσει για να είμαστε συγκεντρωμένοι για αυτό. Η Τουρκία έβαλε δύσκολα σουτ, αλλά είχαμε ένα πλάνο, το υποστηρίξαμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε πως η Τουρκία μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι, καλό θα ήταν να είχαμε κρατήσει το +16, αλλά το θέμα είναι πως πήραμε τη νίκη.

Προσωπικά, είχα πει στον εαυτό μου να τα δώσω όλα για τη νίκη, γιατί στα παράθυρα δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που έχουμε για να παίξουμε. Ήθελα, όμως, να τα δώσω όλα για την Εθνική ομάδα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα, ο καθένας δίνει το 100% για να νικά η Εθνική κι αυτό φαίνεται, ανεξάρτητα από το ποιος παίζει ή όχι.

Και ο Δημήτρης (σ.σ. Αγραβάνης) έπαιξε εξαιρετικά, όπως κι ο Κώστας (σ.σ. Σλούκας), αλλά και ο Δημήτρης (σ.σ. Μωραΐτης) με την άμυνά του. Ο κόουτς πίστευε το παιχνίδι περισσότερο από όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x