Ελλάδα

Γκάλης: «Συγκινούμαι όταν βλέπω το γήπεδο γεμάτο! Ο Σιάο δείχνει σεβασμό στην ιστορία του Άρη»

Ο Νίκος Γκάλης, συγκινημένος από την ατμόσφαιρα στο Παλέ, μίλησε για τις αναμνήσεις του, καλωσόρισε τον Ρίτσαρντ Σιάο και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον νέο Άρη.

Ο Νίκος Γκάλης, ο απόλυτος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και του Άρη, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του βλέποντας το Αλεξάνδρειο να γεμίζει ξανά από κόσμο. Όπως παραδέχτηκε, η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο του θύμισε «κάτι από τα παλιά», τις εποχές που ο Άρης μεσουρανούσε στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3, ο Γκάλης καλωσόρισε τον Ρίτσαρντ Σιάο, εκφράζοντας τη χαρά του για την έλευσή του. Όπως τόνισε, ο Σιάο δείχνει σεβασμό στην ιστορία και στις αξίες του συλλόγου, κάτι που θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό.

«Ο Άρης είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα», είπε μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας πως το πάθος και η αγάπη του κόσμου αποτελούν τη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τον σύλλογο ξανά στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x