Ελλάδα

«Γκάζια» Μπάνκι στους παίκτες!

Ο Λούκα Μπάνκι ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του στον Χολαργό και τα έψαλλε στους παίκτες του με την επιστροφή της αποστολής στο ΟΑΚΑ.

Η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ματς της σειράς με τον Χολαργό ήταν τουλάχιστον αποκαρδιωτική κι αυτό αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ (88-72). Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λούκα Μπάνκι ήταν έτοιμος να… εκραγεί, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να «μαντρώσει» εκτάκτως τους παίκτες στο ΟΑΚΑ και να τους κάνει… καψώνι προβάλλοντας το βίντεο του παιχνιδιού και αναλύοντας τα λάθη που έγιναν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής της «Ένωσης» έβαλε… γκάζια στους παίκτες του και τους τα έψελνε επί 3 ώρες (!), με την επιστροφή της ομάδας στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα πάντως, ο Ιταλός, τους άφησε ελεύθερους και τους επέτρεψε να μεταβούν στα σπίτια τους για να ξεκουραστούν.

Από ‘κει και πέρα, έντονος είναι και ο προβληματισμός του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος δεν θέλησε να μεταβεί στο ΟΑΚΑ. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ήταν σχεδόν εξοργισμένος με την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στον Χολαργό κι ενώ ο ίδιος στέκεται δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x