Ελλάδα

Γκίκας: «Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός - Χαρούμενοι που περάσαμε την ΑΕΚ»

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε για την παρουσία του Προμηθέα Πάτρας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, ενώ ξεκάθαρα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί.

Πολύ χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσoυν τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, είναι όλοι στον Προμηθέα Πάτρας, σύμφωνα με όσα είπε σε δηλώσεις του ο Νίκος Γκίκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Προμηθέα:

«Είναι πολύ σημαντικό που και φέτος ο Προμηθέας βρίσκεται εδώ. Κάθε χρόνο δείχνει πως το οικοδόμημα είναι στέρεο όπως και οι βάσεις του. Υπάρχει πλάνο και παρά τις δυσκολίες φτάνει εκεί που θέλει να φτάσει. Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός στη σειρά. Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε το εμπόδιο της ΑΕΚ με μειονέκτημα έδρας και σώσαμε τη χρονιά.

Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Με την έλευση του κόουτς Γιατρά η ομάδα ξαναβρήκε τα πατήματά της. Είναι καλός στο να δίνει ψυχολογία στους παίκτες. Είμαστε τυχεροί που επέστρεψαν οι τραυματίες, αφού κάναμε μία καλή εβδομάδα προπονήσεων και δείξαμε την νοοτροπία που έχει ο κόουτς και πώς θέλει να παίξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x