Ελλάδα

Γκιστ: «Ξεχωριστός για όλους μας ο Παύλος. Μακάρι και τους τρεις τίτλους φέτος»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και τις μεγάλες βλέψεις του για το νέο Παναθηναϊκό.

Ο Τζέιμς Γκιστ ονειρεύεται μια πετυχημένη σεζόν, ει δυνατόν και με τριπλ κράουν για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν προτρέχει.

«Είναι δύσκολο να πούμε από τώρα πού μπορούμε να φτάσουμε. Η σεζόν είναι μεγάλη, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Έχουμε την ομάδα που έχει χτιστεί για να κατακτήσει τίτλους, αλλά θα χρειαστεί σκληρή δουλειά», δήλωσε ο μακροβιότερος Αμερικανός στην ιστορία της ομάδας και πρόσθεσε: «Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Θέλω να τους υποσχεθώ πως θα είναι μια συναρπαστική σεζόν. Μου αρέσει η ενέργεια και η στήριξη που μας δίνουν. Θέλουμε να τους φέρουμε τίτλους, μακάρι και τους τρεις που διεκδικούμε. Θα παλέψουμε για τους φιλάθλους και θέλω να παλέψουν κι αυτοί για μας».

Όσο για το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, την ερχόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, είπε: «Το τουρνουά θα είναι ξεχωριστό. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ιδιαίτερος για το σύλλογο, τον κόσμο, για μένα, για όλους στην ομάδα. Θα είναι η αρχή της σεζόν, θα δώσουμε τα πάντα για να προετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Θα συμμετέχουν δυνατές ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x