Ελλάδα

Γκιστ: «Τα μάτια μας ανοιχτά»!

Την προσοχή στο προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας επέστησε ο Τζέιμς Γκιστ, μιλώντας στη SportDay,.

Τη σημασία που είχε για τον Παναθηναϊκό η επιβλητική νίκη επί της ΑΕΚ εξήγησε ο Τζέιμς Γκιστ, μιλώντας στη SportDay.

Ωστόσο, Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν θέλησε να σταθεί στο παιχνίδι που πέρασε, αλλά σε εκείνο που ακολουθεί για το «τριφύλλι» κόντρα στη Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης επέστησε την προσοχή όλων ο 28χρονος μπασκεπολίστας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ στη SportDay

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ στην Α1 Μπάσκετ:

«Ηταν μια καλή νίκη μετά τη σκληρή ήττα από την Μπάγερν. Παίξαμε δυνατά στην άμυνα, είχαμε συγκέντρωση και βελτιώσαμε μερικά πράγματα».

Για το επικείμενο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ:

«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειάζεται προσοχή. Να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να έχουμε καθαρό μυαλό στις επιθετικές μας επιλογές γιατί στόχος είναι ένας και μοναδικός: να επιστρέψουμε στις επιτυχίες στην Ευρωλίγκα. Ακόμη είναι νωρίς, διότι η πρώτη φάση είναι ένας μαραθώνιος, αλλά κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία».

Για το γεγονός ότι επιστρέφει για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού:

«Καταλαβαίνω και είναι λογικό, να είναι ένα γεμάτο συναισθήματα παιχνίδι για τους φίλους μας. Δεν παίζουμε όμως απέναντι στον Ομπράντοβιτς, αλλά κόντρα στη Φενέρ και θέλουμε τη στήριξή τους για να κατακτήσουμε τη νίκη».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι:

«Είμαστε μια νέα ομάδα που κάθε μέρα βελτιώνεται. Σκοπός μας είναι να παίξουμε έξυπνο μπάσκετ και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι αρκετά υψηλό και ο βαθμός ετοιμότητας πρέπει να είναι εξίσου υψηλός. Θα επεξεργαστούμε τα συν και τα πλην της Φενέρ ώστε να βρούμε απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που θα θέσει στο παρκέ».

Για τη δική του παρουσία:

«μετά τον τραυματισμό μου, βρίσκω τον ρυθμό μου κάθε μέρα και στη συνέχεια θα είμαι ακόμα καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x