Ελλάδα

Γκος: «Έχουμε περάσει πολλά φέτος, αξίζαμε την πρόκριση»

Στη δύσκολη χρονιά που έχει περάσει ο ΠΑΟΚ και στη δικαίωση της ομάδας με την πρόκριση στον τελικό στάθηκε ο Φιλ Γκος μετά τη νίκη του «Δικεφάλου» επί της Κύμης.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως έμειναν ενωμένοι και πάλεψαν σαν οικογένεια για την ομάδα, «αποθέωσε» τους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά τους όλο αυτό το διάστημα, ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που πέτυχε η ομάδα. Περάσαμε πολλά φέτος. Μείναμε μαζί, αφήσαμε εκτός όλα τα άλλα, συνεχίσαμε να παλεύουμε σαν ομάδα κάθε μέρα. Δείξαμε χαρακτήρα. Δεν παίζουμε μόνο για τους εαυτούς μας, αλλά παίζουμε για τον ΠΑΟΚ.

Έχουμε ακόμη δουλειά μπροστά μας. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Πρόσθεσε: «Βγάζω το καπέλο των συμπαικτών μου. Μείναμε όλοι μαζί ενωμένοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ό,τι κι αν συνέβη, μείναμε μαζί, ενωμένοι. Οι χαρακτήρες που έχουμε στην ομάδα είναι σπουδαίοι. Κάποια παιδιά θα μπορούσαν να έχουν φύγει, να βρουν άλλες ομάδες, αλλά μείναμε εδώ ενωμένοι.

Για μένα, σε αυτό το σημείο τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει. Αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Θυσιάσαμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας».

Και κατέληξε: «Ξαφνιάστηκα από τον κόσμο. Κάθε φορά που παίζαμε, ήταν σαν να παίζουμε με έξι παίκτες. Είναι κάτι που θα το θυμάμαι. Τους χρειαζόμαστε και θέλω να τους πω ‘ευχαριστώ’. Ταξίδεψαν εδώ, παντού είναι μαζί μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά όπου κι αν παίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x