Ελλάδα

Γκραντ στο sportfm.gr: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και ξέραμε ότι θα τα καταφέρουμε»

Σίγουρος για την ανατροπή από το 0-2 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ήταν ο Τζέριαν Γκραντ, μιλώντας στο www.sportfm.gr.

Πανευτυχής με την ανατροπή του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, δήλωσε ο Τζέριαν Γκραντ στο www.sportfm.gr και στον Αλέξανδρο Τσιριγώτη.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως άπαντες το πίστεψαν με το 0-2, λέγοντας ότι στο ΟΑΚΑ δεν θα... έχαναν σε πέμπτο ματς.

«Η ενέργεια εδώ (σ.σ. στο γήπεδο) πραγματικά μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν φανταστικοί τελικοί με δύο ομάδες του Final Four, δύο από τις καλύτερες τέσσερις ομάδες της Ευρώπης, που μάχονται για το πρωτάθλημα σε όλη τη σειρά», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ στο www.sportfm.gr και πρόσθεσε:.

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Το ξέραμε ότι θα κάναμε την ανατροπή και τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι εάν θα επιστρέφαμε στο γήπεδό μας, ότι θα καταφέρναμε».

Για την επόμενη σεζόν: «Στόχος είναι το back-to-back και πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε πάλι».

@sporfm946 Τζέριαν Γκραντ στο sport-fm.gr: «Ξέραμε ότι αν ερχόμασταν εδώ, θα κερδίζαμε - Στόχος το back to back» Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στον Αλέξανδρο Τσιριγώτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκού και έβαλε αμέσως στόχο το back to back με τους «πράσινους» σε Ελλάδα και Ευρώπη. #panathinaikos #grant #jeriangrant #sporfm #fyp ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x