Ελλάδα

Γουόρντ: «Κάθε τίτλος είναι σημαντικός - Η σεζόν είναι μεγάλη αλλά είμαστε έτοιμοι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Τάισον Γουόρντ, μετά από την κατάκτηση του Stoiximan Super Cup από τον Ολυμπιακό!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ολυμπιακός άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ και πήρε τη νίκη με 101-96 στον τελικό του Stoiximan Super Cup, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν!

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Τάισον Γουόρντ τόνισε ότι κάθε τίτλος είναι σημαντικός, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν σε μια πολύ μεγάλη και άκρως απαιτητική σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίξαμε δύο ματς σε δύο ημέρες, πρέπει να το ξεχάσουμε. Κάθε τίτλος που κερδίζουμε στη σεζόν είναι σημαντικός, είναι ένα καλό συναίσθημα για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Μας δίνει μία αίσθηση του τι θα αντιμετωπίσουμε μέσα στη σεζόν, είναι ένα καλό boost ενόψει της διπλής εβδομάδας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα δύο ματς που έρχονται».

Για το αν αρέσει στους παίκτες το ότι έχουν πολλούς αγώνες και λίγες προπονήσεις: «Η σεζόν είναι μεγάλη, αλλά την ίδια στιγμή κάναμε τις διακοπές μας και ερχόμαστε έτοιμοι, νομίζω ότι το χειριζόμαστε καλά. Και ακόμα και με τον περιορισμένο αριθμό προπονήσεων θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x