Ελλάδα

Η φοβερή αντίδραση του Διαμαντίδη στον Γιάνκοβιτς (video)

Μεγάλος Δημήτρης Διαμαντίδης... Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς γκρίνιαζε για παράβαση που του χρέωσαν οι διαιτητές, με τον αρχηγό του τριφυλλιού να τον πλησιάζει και να του λέει «φάουλ έκανες, φάουλ είναι»!

Δεν αρκεί να 'σαι αρχηγός στα... λόγια. Ούτε καν να βγαίνεις μπροστά στα κρίσιμα. Πρέπει να 'σαι αρχηγός σε ΟΛΑ.

Και ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι τέτοιος και μάλιστα μεγάλος...

Στο περιθώριο του Άρης-Παναθηναϊκός, οι διαιτητές χρέωσαν με φάουλ τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Ο φόργουορντ του τριφυλλιού δεν συμφωνούσε και γκρίνιαζε προς τους ρέφερι.

Τότε ο σπουδαίος 3D τον πλησίασε και του είπε -μάλιστα δύο φορές- πως «φάουλ έκανες»! Μια παραδοχή που δεν την συναντάς εύκολα ή και καθόλου, ακόμα κι αν το ροζ φύλλο αγώνα είχε σχεδόν πρασινίσει...

Το να είσαι τεράστιος παίκτης από μόνο του δεν φτάνει, όσο ταλέντο να έχεις αν δεν συνδυάζεται με την προσωπικότητα ενός πραγματικού αρχηγού αργά ή γρήγορα θα "χαθείς". Σε αυτή τη φάση που ίσως δεν παρατηρήσατε πολλοί ο Μήτσος δείχνει για άλλη μια φορά γιατί είναι ο απόλυτος Αρχηγός.Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Βλάντο κάνει "φάουλ"..δεν το δέχεται και αρχίζει να γκρινιάζει προς τους διαιτητές..δείτε αντίδραση Διαμαντίδη και τι του λέει... Για πολλούς μια ασήμαντη στιγμή, για μένα αυτό που τον ξεχωρίζει...ΑΡΧΗΓΟΣ!!

Posted by Μάικ Σόπιστ on Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x