Μπορεί να είναι δύο ταχυτήτων, φτωχό και να απέχει πολύ από το χαρακτηρισμό που είχε κάποτε ως κορυφαίο της Ευρώπης, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα άρχισε με αισιόδοξα μηνύματα. Τρία αμφίρροπα παιχνίδια, όμορφο θέαμα και νέα παιδιά να επωμίζονται πρωταγωνιστικό ρόλο δείχνοντας πως μπορούν να ανταποκριθούν στην πρόκληση.
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα με 88-81 του μαχητικού Κολοσσού στην Πυλαία αφήνοντας πίσω του τον προ τριημέρου αποκλεισμό στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο από τον Άρη. Οι «κίτρινοι» εντυπωσίασαν ξανά και με… αμιγώς ελληνική σύνθεση πέρασαν με 66-58 από τη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ. Στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, η Νέα Κηφισιά επιβλήθηκε 69-64 των Τρικάλων εκτός έδρας.
Άλλα τρία ματς περιλαμβάνει το μενού της Κυριακής, ενώ το κυρίως πιάτο έρχεται τελευταίο, τη Δευτέρα με το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1η αγωνιστικής
Σάββατο 12 Οκτωβρίου
ΠΑΟΚ-Κολοσσός 88-81
Τρίκαλα-ΑΕΝΚ 64-69
ΚΑΟΔ-Άρης 58-66
Κυριακή 13 Οκτωβρίου
16:00 Ρέθυμνο-Ίκαρος Χαλκίδας (ΚΓ Μελίνα Μερκούρη)
18:00 Πανελευσινιακός-Πανιώνιος (2ο ΚΓ Ελευσίνας, Novasports1)
19:00 Απόλλων Πάτρας-Ηλυσιακός (ΚΓ Απόλλωνα, Περιβόλα)
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου
19:15 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (ΣΕΦ, κεκλεισμένων των θυρών, ΔΤ)
Επόμενη αγωνιστική (2η)
Σάββατο 19 Οκτωβρίου
16:00 Πανιώνιος-Τρίκαλα (ΚΓ Νέας Σμύρνης)
18:00 Κολοσσός-Ρέθυμνο (Βενετόκλειο)
21:30 Άρης-ΠΑΟΚ (Αλεξάνδρειο)
Κυριακή 20 Οκτωβρίου
17:00 Ίκαρος Χαλκίδας-Απόλλων Πάτρας (ΔΑΚ Κανήθου)
18:00 Ηλυσιακός-Ολυμπιακός (ΔΓ Ιλισίων)
18:00 ΑΕΝΚ-ΚΑΟΔ (ΚΓ Ζηρίνης)
Δευτέρα 21 Οκτωβρίου
19:15 Παναθηναϊκός-Πανελευσινιακός (ΟΑΚΑ)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






