Ελλάδα

Τσιλιγκίρη: Εγκρίθηκε η τοποθέτηση κλιματισμού για το ΣΕΦ - Εξελίξεις μέσα στο '24 για την παραχώρησή του στον Ολυμπιακό

Στον bwinΣΠΟΡ FM και την εκπομπή των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα, φιλοξενήθηκε η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Newsroom» των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα, φιλοξενήθηκε η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη!

Αφού χαρακτήρισε ιστορική τη συνάντηση της Εθνικής μας με την Τσεχία για τα προκριματικά του EuroBasket 2025, αφού πρόκειται για την επιστροφή της στο ΣΕΦ για πρώτη φορά μετά το 1998, αναφέρθηκε στις βελτιώσεις που γίνονται στο γήπεδο, ενόψει και του Προολυμπιακού τουρνουά που θα φιλοξενήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Αποκάλυψε ότι αναμένεται να λυθεί άμεσα το πρόβλημα του κλιματισμού, αφού εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση της ψυκτικής μονάδας, προσθέτοντας ότι θα αλλαχθούν οι δύο ηλεκτρονικοί πίνακες και ότι θα υπάρξουν νέα αποδυτήρια, καθώς και διάφορες παρεμβάσεις στα ήδη υπάρχοντα προπονητήρια, γυμναστήρια και στις αίθουσες υποδοχής!

Επιπλέον, μίλησε και για την παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η διαδικασία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ότι θα έχουμε εξελίξεις μέσα στο 2024.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x