Ελλάδα

Κάτας: «Κλειδί η άμυνα, εμείς κάναμε εύκολο το ματς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Basket League με το Λαύριο.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Basket League με το Λαύριο, εμφανίστηκε ο Οντέτ Κάτας, που επεσήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί με την ίδια συγκέντρωση και στο δεύτερο.

«Πάντα είναι η άμυνα το κλειδί. Κάναμε εύκολο το παιχνίδι, είχαμε ένταση από το ξεκίνημα. Θα είναι λάθος αν σκεφτούμε ότι θα είναι το ίδιο και το επόμενο. Το Λαύριο έδειξε μεγάλο χαρακτήρα επιστρέφοντας από το 2-0 με τον Προμηθέα. Το δεύτερο παιχνίδι θα έχει να κάνει με το πως θα αντιδράσουμε μετά το σημερινό. Πρέπει να είμαστε πραγματικά πολύ συγκεντρωμένοι στο επόμενο» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάτι που δεν του άρεσε, απάντησε: «Στη δεύτερη περίοδο επιτρέψαμε 26 πόντους με 8 τρίποντα και 6 επιθετικά ριμπάουντ. Έχουμε την ποιότητα και μεγάλο ροτέισον για να παίζουμε πάντα με την ίδια ένταση. Αυτό πρέπει να το δούμε, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι που δε θα είναι εύκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x