Ελλάδα

Ημέρα αποχαιρετισμού Σπανούλη-Ολυμπιακού

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (27/9) στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Για πρώτη φορά θα μιλήσει απόψε δημοσίως ο Βασίλης Σπανούλης για την ιστορική του απόφαση να γράψει τον επίλογο στη σπουδαία καριέρα του.

Ο Kill Bill σε κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 18:00 στο ΣΕΦ.

Φυσικά θα κάνουν μια αναδρομή στη συνεργασία τους, θα μιλήσουν για τις καλύτερες αλλά και τις δύσκολες στιγμές της διαδρομής, όπως και για το πώς ο Λαρισαίος άσος έφτασε στην απόφαση να αποσυρθεί τον Ιούλιο.

Με ενδιαφέρον αναμένεται αν θα ανακοινωθεί κάτι για μελλοντική συνεργασία των δύο πλευρών, κάτι που θεωρείται πως αργά ή γρήγορα θα συμβεί, αλλά είναι άγνωστο από ποιο πόστο. Επίσης πιθανολογείται πως θα γίνουν γνωστά τα σχέδια της ΚΑΕ για έναν αγώνα στον οποίο θα τιμηθεί όπως του αξίζει ο αρχηγός της ομάδας, παρουσία κόσμου.

Τέλος, ίσως πάρουμε απαντήσεις σχετικά με τη φημολογία των τελευταίων ημερών πως έπεσε στο τραπέζι πρόταση να αναλάβει ο Σπανούλης την Εθνική Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αν και το πιθανότερο είναι πως δεν θα το κάνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x