Ελλάδα

Ημιτελικός «αιωνίων» στο F4 Κυπέλλου Γυναικών

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Νίκη Λευκάδας-Δάφνη Αγίου Δημητρίου τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Ένα μεγάλο ντέρμπι ανέδειξε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, που θα γίνει στα Χανιά, στις 22 και 24 Μαρτίου.

Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται μεν στην Α2 αλλά παρουσιάζεται πολύ ισχυρός μετά την ανάληψη του Ερασιτέχνη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το άλλο ζευγάρι συνθέτουν η Νίκη Λευκάδας και η Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

O β΄ αντιπρόεδρος της ΕΟΚ κ. Αριστείδης Γολέμης καλωσόρισε τις ομάδες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία: «Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και να προστατέψουμε τον θεσμό. Το Final Four θα γίνει με την παρουσία μαθητών στις εξέδρες όπως έγινε και με τον τελικό των Ανδρών. Είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι μία γιορτή και θέλουμε να προσελκύσουμε νέα παιδιά στο μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x