Ελλάδα

Φιλική επικράτηση του Ηρακλή κόντρα στη ΜΖΤ Σκοπίων

Με φιλική νίκη συνέχισε την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε 76-62 της ΜΖΤ Σκοπίων.

Με νίκη σε φιλική αναμέτρηση συνέχισε την προετοιμασία του ο Ηρακλής εν όψει της νέας σεζόν, καθώς επικράτησε 76-62 της ΜΖΤ Σκοπίων στο Ιβανώφειο.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, οκτώ μέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός πλάνων της αναμέτρησης έμεινε ο Γάιος Σκορδίλης για προληπτικούς λόγους.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 37-34, 53-42, 76-62

Διαιτητές: Πουρσανίδης Γ., Κοϊμτζόγλου, Θεοδώρου

ΗΡΑΚΛΗΣ (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Γούλριτζ 2, Φίνκε, Φίλλιος, Αγραβάνης 7(1), Τέιλορ 6(2), Χαριτόπουλος 2, Πετανίδης 2, Κουζέλογλου 11(1), Ντάγκλας 13(1), Τέρνερ Τζούνιορ 11(1), Παπαδάκης 8(2), Λιντς 14(1).

Μετά την αναμέτρηση ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε:

«Ήταν ένας ακόμη αγώνας προπόνησης για μας. Είμαστε, όπως έχουμε πει, στο στάδιο της γνωριμίας. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά, να παίξουν και να δοκιμάσουμε σχήματα, τα οποία μερικές φορές φαίνονται αδόκιμα, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τις δοκιμές αυτές, να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να ετοιμαστούμε για τους επίσημους αγώνες. Έχουμε ξεχωρίσει έναν κορμό έξι-επτά παιδιών, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις. Προσπαθούμε να βάλουμε και τους υπόλοιπους στο παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τις επιλογές, που χρειαζόμαστε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας και της Προκριματικής φάσης του FIBA Europe Cup».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x