Ελλάδα

Εκτός με Προμηθέα ο Ρότεν για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής δεν θα έχει οριστικά τον Τόνι Ρότεν στον αγώνα με τον Προμηθέα (7/5) που κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στη Stoiximan Basket League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Όπως φαίνεται, δύσκολα θα συμμετάσχει στα λιγοστά παιχνίδια του Ηρακλή ο Τόνι Ρότεν λόγω του προβλήματος στο γόνατο. Ο Αμερικανός περιφερειακός σίγουρα θα είναι εκτός από την κομβική αναμέτρηση με τον Προμηθέα (7/5) στην προσπάθεια του «γηραιού» να μείνει στην Stoiximan Basket League.

Ατομικό πρόγραμμα ο Γιώργος Φίλλιος, καθώς νιώθει ενοχλήσεις στην γάμπα του αριστερού ποδιού. Νωρίτερα της προπόνησης, υπήρξε ανάλυση του αντιπάλου με βίντεο και την επόμενη μέρα (5/5) θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x