Από το προσεχές Σάββατο αρχίζουν οι αφίξεις των ξένων και ομογενών παικτων του Ηρακλή εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας. Οι αφίξεις ολοκληρώνονται την Δευτέρα.
Η ενημέρωση του Ηρακλή:
Οι ξένοι και οι ομογενείς παίκτες του Ηρακλή θα αρχίσουν να καταφτάνουν στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο κύκλος των αφίξεων των παικτών που θα έρθουν στην Ελλάδα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ανοίγει το Σάββατο 15 Αυγούστου στις 17:25 με τον Τζον Σίλας. Τρεις ώρες αργότερα (20:25) είναι προγραμματισμένο να φτάσουν με την ίδια πτήση στη Θεσσαλονίκη ο Cleveland Melvin και ο Jacob Hutson.
Την Κυριακή 16 Αυγούστου, την αρχή κάνει στις 11:55 ο Τάσος Κουκ και στις 14:05 σειρά παίρνει ο Hassan Diarra. Το βράδυ της ίδιας μέρας υπάρχει ξανά διπλή άφιξη, με τους Dontrez Styles και Jalen Lecque να αναμένονται στις 20:25 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Οι αφίξεις ολοκληρώνονται τη Δευτέρα (17/08) με τον Noah Horchler, ο οποίος θα πατήσει Ελλάδα στις 14:15.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






