Ελλάδα

Ιτούδης: «Σήμερα προπονήσαμε μία ομάδα και αύριο μία άλλη, είναι φυσιολογικό αυτό;»

Την ανωτερότητα της Λετονίας παραδέχτηκε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα της Ελλάδας, εκφράζοντας για άλλη μία φορά τα παράπονά του για τα «παράθυρα».

Η ευστοχία της Λετονίας, κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο, έπαιξε ρόλο στην ήττα (80-60) της Ελλάδας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος για ακόμη μία φορά έριξε «καρφιά» για τον τρόπο διεξαγωγής των «παραθύρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης στην κάμερα της Nova:

«Είχαμε διάθεση, τα παιδιά προσπάθησαν και ώθησαν τον αντίπαλο σε 17 λάθη, αλλά οι τρεις παίκτες της Λετονίας με εμπειρία από την Ευρωλίγκα έβαλαν μαζί σχεδόν 60 πόντους. Τα 6/8 τρίποντα της τρίτης περιόδου είναι κάτι που μας πλήγωσε σε αντίθεση με το δικό μας 28% στα σουτ. Είχαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, αλλά αυτό οφείλεται στα πολλά χαμένα σουτ. Θέλουμε να πούμε ευχαριστώ στον κόσμο.

Σήμερα προπονήσαμε μια ομάδα και αύριο θα προπονήσουμε μια άλλη. Αυτό σας φαίνεται φυσιολογικό; Προφανώς κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Η Λετονία σήμερα ήταν καλύτερη, το είχαν πληρώσει όμως και δεν πήγαν Ευρωμπάσκετ. Φωνές υπάρχουν αλλά δεν εισακούονται. Θα πρέπει να μαζευτούμε τώρα και να κάνουμε σε μια προπόνηση που χρειάζονται 2-3 μήνες για να ετοιμαστούν. Όμως και με αυτές τις συνθήκες θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x