Ελλάδα

Ιτούδης: «Μας έδωσε πολλά μαθήματα ο Παναθηναϊκός»

Αρκετή τροφή για… σκέψη έδωσε στον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του η δύσκολη φιλική νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Παναθηναϊκού.

Στην τύχη και στη θέληση θεωρεί ο Δημήτρης Ιτούδης πως οφείλεται η νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Παναθηναϊκού. Ο κόουτς της «ομάδας του στρατού» τόνισε πως οι «πράσινοι» έδωσαν αρκετά μαθήματα στους Ρώσους, ενώ χαρακτήρισε την αναμέτρηση «επιπέδου Ευρωλίγκας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

«Συγχαρητήρια και στην ΤΣΣΚΑ Και στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο τελικός νικητής ήταν θέμα τύχης αλλά και θέλησης. Πάντα έτσι γίνεται όταν ένα ματς φτάνει σε αυτό το σημείο. Εμείς στο ξεκίνημα του αγώνα δεν είχαμε καθόλου καλή κυκλοφορία, κάναμε πολλά και αβίαστα λάθη, λόγω της πίεσης του Παναθηναϊκού, αλλά και λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Στα μισά της δεύτερης περιόδου και κυρίως στην τρίτη περίοδο, βρήκαμε τις λύσεις που θέλουμε και καταλάβαμε πώς θέλουμε να παίξουμε. Το κοντό σχήμα μας βοήθησε. Ήταν ένα παιχνίδι επιπέδου Ευρωλίγκας.

Να ευχαριστήσω και τις τρεις ομάδες που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με πολλούς παίκτες να προέρχονται και από Ευρωμπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός από αυτό το ματς μάς έδωσε πολλά μαθήματα και πολλή δουλειά για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το τρόπαιο και ευχαριστώ τον κόσμο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να βάλουμε καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας και να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες διοργανώσεις
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x