Ελλάδα

Ήττα για την Εθνική μπάσκετ γυναικών

Δεν ξεκίνησαν με τις ιδανικές συνθήκες τα φιλικά της Εθνικής μπάσκετ των γυναικών κόντρα στη Λετονία, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 52-56.

Η Λετονία νίκησε την Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών με 56-52 σε φιλικό ματς προετοιμασίας, που διεξήχθη στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ενόψει του Ευρωμπάσκετ του ερχόμενου Ιουνίου.

Η ελληνική ομάδα έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 10-0, με το πρώτο δεκάλεπτο να τη βρίσκει στο +8. Στη συνέχεια, η Λετονία μείωσε τη διαφορά, με τις αθλήτριες του Τζώρτζη Δικαιουλάκου να εξακολουθούν να προηγούνται μέχρι την ολοκλήρωση του τριαντάλεπτου.

Στην τελευταία περίοδο, η Λετονία κατάφερε να ισοφαρίσει σε 41-41, εκμεταλλευόμενη τις αμυντικές αδυναμίες της Ελλάδας και έφτασε στη νίκη με 56-52.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τις Μάλτση, Σταμολάμπρου, Χαλιβέρα, Μούλη και Σπυριδοπούλου.


Δεκάλεπτα: 15-7, 29-20, 41-38, 52-56

Ελλάδα (Δικαιουλάκος): Γκοτζή 3, Χριστινάκη 3, Δημητράκου 7, Χατζηνικολάου 3, Καλτσίδου 8, Παπαμιχαήλ 5, Λύμουρα 5, Σωτηρίου 3, Κοσμά, Νικολοπούλου 4, Σπανού 11, Φασούλα

Λετονία (Ζβίργκζντινς): Ροζενμπέργκα 11, Έγκλιτε 5, Κούλιτε 2, Μπάσκο-Μελνμπάρντε 6, Πρίεντε 3, Πούτνινα 9, Σταϊνμπέργκα 9, Λιεπκάλινε, Βίτολα 2, Κράστινα 2, Αϊζίλα 3, Μέλνικα 4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x