Ελλάδα

Ανακοίνωσε τον Νίκο Αγγελόπουλο ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 39χρονου φόργουορντ Νίκου Αγγελόπουλου, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της Νίκαιας να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο 39χρονος φόργουορντ Νίκος Αγγελόπουλος ανακοινώθηκε από τον Ιωνικό για να ενισχύσει την προσπάθειά του να παραμείνει στην Basket League.

Ο Αγγελόπουλος ξεκίνησε τη σεζόν στην Elite League (Α2) με τη φανέλα της Μεγαρίδας, όπου μέτρησε φέτος 16.6 πόντους ανά παιχνίδι.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Έναν έμπειρο παίκτη, που δεν χρειάζεται συστάσεις, εντάσσει στο δυναμικό του ο Ιωνικός. Ο λόγος για τον Νίκο Αγγελόπουλο, τον οποίο καλωσορίζουμε.

Γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1984, έχει… φάει τα γήπεδα του μπάσκετ με το κουτάλι. Πρωτοσυστήθηκε ως παίκτης του Γαλατσίου κι ακολούθησε μια σπουδαία διαδρομή, με σταθμούς σε Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Αιγάλεω, Καβάλα, Ρέθυμνο, Κόροιβο, Φάρο, Χολαργό, Δόξα Λευκάδας, Εθνικό.

Μέχρι πρότινος ο Νίκος Αγγελόπουλος αγωνίζονταν στη Μεγαρίδα, με την οποία έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Με την απόκτηση του έμπειρου πάουερ φόργουορντ, η ομάδα μας ενισχύεται στη φροντ λάιν, εκεί όπου ο κόουτς Λίβανος εντόπισε κενό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x