Ελλάδα

Απαλλάχθηκε ο Τσάπας από την ΕΕΑ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΑ δεν προέκυψε παράβαση στη φερόμενη παράδοση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Ιωνικός από την Χριστίνα Σκέντζιου στον Βαγγέλη Τσάπα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε πως δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία και κατ’ επέκταση παράβαση στη φερόμενη παράδοση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Ιωνικός από την Χριστίνα Σκέντζιου στον Βαγγέλη Τσάπα.

Ουσιαστικά, με την απόφαση αυτή η ομάδα της Νίκαιας μένει και τυπικά στη Stoiximan Basket League και απέφυγε τον κίνδυνο να υποβιβαστεί για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Η απόφαση της ΕΕΑ:

«ΚΑΕ Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, Χριστίνα Σκέντζιου και Ευάγγελος Τσάπας, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις, σχετικά με την ανάληψη του μετοχικού κεφαλαίου ποσού 215.800 ευρώ από την τότε Πρόεδρο και Δ/νουσα Σύμβουλο Χριστίνα Σκέντζιου, “χωρίς κανένα απολύτως παραστατικό” και την φερόμενη παράδοσή του στον Ευάγγελο Τσάπα, ο οποίος σύμφωνα με τον τηρούμενο φάκελο της ΚΑΕ δεν φέρεται να έχει την οποιαδήποτε διοικητική ή μετοχική σχέση.

Δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία. Δεν προέκυψε παράβαση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x