Ελλάδα

Οι διαιτητές του Ιωνικός-Ολυμπιακός διέθεσαν την αμοιβή τους για φιλανθρωπικό σκοπό

Στην αγορά του πυροσβεστικού οχήματος για το Μαντούδι Ευβοίας διέθεσαν την αμοιβή τους οι διαιτητές που σφύριξαν το φιλικό Ιωνικός-Ολυμπιακός.

Σε μία πολύ όμορφη και παράλληλα συμβολική κίνηση προχώρησαν οι διαιτητές της φιλικής αναμέτρησης, που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Ολυμπιακό.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νίκαιας, οι Μαγκλογιάννης, Καλδίρης, Κάρδαρης που σφύριξαν το συγκεκριμένο ματς διέθεσαν την αμοιβή τους για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος στο Μαντούδι Ευβοίας, ενώ οι κριτές του παιχνιδιού συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ionikos Nikaia BC HNC Revolution ευχαριστεί τους τρεις διαιτητές, οι κύριοι Μαγκλογιάννης, Καλδίρης, Κάρδαρης που σφύριξαν το χθεσινό φιλικό της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό και με τη σειρά τους διέθεσαν την αμοιβή τους στον ιερό σκοπό που εξυπηρέτησε ο φιλανθρωπικός αγώνας.

Επίσης, ευχαριστούμε και τους κριτές του χθεσινού παιχνιδιού για την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε το φιλανθρωπικό παιχνίδι που διοργάνωσε το AHEPA Maritime Chapter St’ Nicholas και βρέθηκε στις εξέδρες του Πλάτωνα.

Να τονίσουμε ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος στο Μαντούδι Ευβοίας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x