Ελλάδα

Καντζούρης: «Δεν είχαμε συγκέντρωση και κάναμε λάθη»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε το -18 του Κολοσσού από τον Ολυμπιακό ο Ηλίας Καντζούρης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Ρόδο.

Ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε πως έπαιξαν καλή άμυνα, αλλά έκαναν λάθη κόντρα στον Ολυμπιακό και έχασαν πολλές μονομαχίες, ζήτησε σωστή νοοτροπία και καλύτερες εμφανίσεις στον δεύτερο γύρο, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι καλυμμένος από το υπάρχον ρόστερ και έδωσε σύνθημα για το ματς με τη Λάρισα.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Εμείς παίζουμε πάντα για να κάνουμε το καλύτερο, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η άμυνά μας ήταν καλή, αλλά, όταν παίζεις με ομάδες αυτού του επιπέδου, θα πρέπει να έχεις συγκέντρωση και να αποφύγεις τα λάθη. Μπορώ να το δικαιολογήσω από τη μία πλευρά, αλλά, από την άλλη, χάσαμε πολλές μάχες. Ο Ολυμπιακός έχει κορμιά και γκαρντ, αλλά πάντα θέλουμε το καλύτερο».

Για τη συνέχεια: «Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε με επιτυχία τη χρονιά. Πρέπει να παίζουμε με σωστή νοοτροπία, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Κάποιες φορές το πετυχαίνουμε και κάποιες όχι. Οι παίκτες συνεχίζουν την καλή δουλειά και είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου, πρέπει να κοιτάξουμε το τέλος».

Για το αν σκέφτεται να κάνει προσθήκες: «Αδυναμίες πάντα υπάρχουν. Εγώ είμαι ικανοποιημένος με το υλικό που έχουμε και με αυτό θέλω να συνεχίσω. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα. Έχει να κάνει με το μπάσκετ που θέλεις να παίξεις. Ο κάθε προπονητής, ανάλογα πως θέλει να παίξει, κάνει προσθέσεις ανάλογα και τις δυνατότητες και το πορτοφόλι που έχει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x